Back to Question Center
0

Mi az a HTML szövegszerkesztő? - Semalt Review

1 answers:

A HTML szövegkiemelő egyszerűen megtekintheti és elmentheti egy weboldal szövegét. Ezzel az eszközzel lehúzhatja a HTML dokumentumokat és másodpercek alatt megkaphatja az értelmes információkat. Ha csalódott vagy, mert egy webhely szokatlan szöveget keres és megfelelő megoldást keres, a HTML-szövegkiemelő a megfelelő választás az Ön számára.

A HTML szövegkiemelő sok funkcióval rendelkezik. Ezek közül néhányat az alábbiakban tárgyaltunk.

1. Programozók számára alkalmas

A programozók és a nem programozók számára a HTML szövegkiemelő kivonja a kódokat és szöveget a kívánt weboldalakból. Nem kell programozási ismeretekkel rendelkeznie az eszköz használatához. Ehelyett szüksége van a HTML és a Python alapvető ismereteire, hogy elvégezhesse munkáját. Ez az eszköz nem csak a programozók számára, hanem a vállalkozások, az induló vállalkozások, az újságírók és a diákok számára is alkalmas.

2. HTML szövegnyomtató a webdesignernek

A webdesigner felelős a kiváló dizájn és kreatív weboldalak létrehozásáért ügyfelei számára. Ha professzionális web dizájner vagy, és nagyszámú HTML-fájlt kell kinyerni, akkor próbáld meg a HTML szövegkiemelőt. Ez az eszköz biztosítja az Ön védelmét és a magánélet védelmét az interneten, és megkapja a jól lezárt adatokat. Ezenkívül összegyűjti és kivonja az információkat a képekről és videókról, így könnyedén szemléltető terveket készíthet.

3. HTML szövegkiemelő minden operációs rendszerhez

A HTML szövegkiemelő egyik legkülönlegesebb jellemzője, hogy minden Windows rendszeren fut. Továbbá, ez az eszköz bármelyik webböngészővel integrálható és kiválóan használható a Windows 98, Me, 2000, NT, Vista, XP, 7 és 8 felhasználók számára. Feltörti a fájlt, és olvasható formában kivonja a szöveget.

4. Készít és kezel ügynököket és szkripteket

A HTML szövegesítővel a webmesterek egyszerűen létrehozhatják és kezelhetik mind a szkripteket, mind az ügynököket. A tömeges beállítási műveleteket könnyedén végrehajtja, és számos feladatot végez a felhasználók számára.

5. A strukturálatlan adatokat felhasználható információvá alakíthatja

A HTML szöveges kivonó segítségével a strukturálatlan adatok hasznos és olvasható információvá alakíthatók. Nincs szükség programozási képességre az eszköz használatához. Először megvizsgálja a HTML dokumentumokat, és legalább 40 olyan normalizálási sablont biztosít, amelyek közül választhat, így egyszerűen importálhatja adatait.

6. Jó hírportálok számára

A New York Times, a CNN, a BBC és a Washington Post a leghíresebb hírközlési weboldalak. A HTML szövegkiemelővel egyszerűen kiválaszthatja ezeket az oldalakat. Ez biztosítja Önnek a minőségi eredményeket, és minden fontos és kisebb hibát könnyen megold. Ezzel az eszközzel minőségi tartalmakat hozhat létre és elérhetővé teheti honlapján a jobb keresőmotorok rangsorolása érdekében.

7. Rugalmas fizetési tervek

Végül, de nem utolsósorban, a HTML szövegkiemelő alkalmas kezdőknek, és különböző prémium tervekkel. Például kiválaszthatja az alapvető tervét, ha privát blogja van, és nem engedheti meg magának költséges üzleteket. Az alapterv havi 20 dollárba kerül, és számos funkciót és lehetőséget kínál fel. Ugyanakkor a 14 napos próba is rendelkezésre áll Source .

December 22, 2017