Back to Question Center
0

Web Scraping Tippek a Semalt-tól

1 answers:

Csomópont. A js egy nyílt forráskódú környezet JavaScript kódok futtatásához. A PayPal, a LinkedIn, a Microsoft, a GoDaddy, a Yahoo, az IBM és a Cisco Systems a leghíresebb vállalati felhasználók. Az elmúlt hónapokban néhány Csomópont-alapú adatelszívó került bevezetésre, de a leghíresebb a termékkapcsoló.

A termék lehúzó alkalmas az e-kereskedelmi weboldalakhoz és a Scrapes információkhoz a BestBuy, a Walmart, az eBay, a Target és az Amazon, mint a weboldalak. Ez az eszköz pontos információt nyújt a termékről, beleértve címét, leírását, képét és árát. Továbbá, a termékkapcsolónak könnyen használható API-ja van, és kényelmesen integrálható bármely webböngészőbe.

Ha nemrég létrehozott egy e-kereskedelmi webhelyet, érdemes információt gyűjteni a versenytársairól és beszállítóiról, termékeik, áraik és képeik. Könnyedén összehasonlíthatja a különböző e-kereskedelmi webhelyeket, például az Amazon, a Walmart és az eBay-et, és hasznos információkat nyerhet a Termékleírók segítségével. Ez az eszköz egyedülálló, mert segít összehasonlítani a különböző e-kereskedelmi webhelyeket, beszerezni terméklistáit, képeit, véleményeit és árazási adatait. Más rendes eszközökkel ellentétben a terméktörő megkapja az adatokat a különböző internetes oldalak feltérképezésével és összehasonlításával, és részleteket szerez az eladókról és beszállítókról. Így azt mondhatjuk, hogy a Termék Scraper az e-kereskedelmi webhelyek gerincét jelenti.

A versenytársak árainak és szolgáltatásainak figyelemmel kíséréséhez használjon termékcsiszolót:

A különböző termékek online értékesítése versenyképes áron mindig is kihívást jelentett mindannyiunk számára. Néha a felhasználók megzavarják a különböző termékek árfolyamváltozását az interneten. Az Amazon és az eBay megpróbálják jó áron tartani az árakat, és egyre több ügyfelet vonzanak. Indításkor nagyon fontos a termékinformációk beszerzése. A termékcsatornával egyszerűen összehasonlíthatja a különböző termékek árait, és jobban optimalizálhatja webhelyét. Ha például az utazási portálokról vagy az e-kereskedelmi cégekről szeretne adatokat kihúzni, azonnal próbálja meg a termék kaparóját. Ez az eszköz valós időben összegyűjti, rendszerezi és kivonja az adatokat.

Használja a termék lehúzását a piaci tendenciák kiértékeléséhez:

Az e-kereskedelmi oldalak és az online vállalkozások rendszeresen figyelemmel kísérik partnereiket. Például az Amazon figyeli a jelenlegi piaci trendeket, és összegyűjti a BestBuy és a Walmart termékek és szolgáltatások információit. Továbbá összehasonlítja áraikat és termékeit a saját kínálatával. A termék lehúzója ugyanazt az információt kapja. Ez az eszköz segítséget nyújt az aktív bepillantások megszerzéséhez, és jól kinyert adatokat kap az Ön vállalkozása számára. Ezenkívül tájékoztatást nyújt arról, hogy versenytársai hogyan szállítják termékeiket, és milyen típusú kedvezményt kínálnak az interneten.

Az e-kereskedelmi weboldalaknak és piactereknek több száz aktív beszállítója van. A Product Scraper segítségével több szállítóról gyűjthet adatokat, és összehasonlíthatja termékeit és árait. Az adatokat az Amazonból és az eBay-ből is el lehet húzni, és ennek megfelelően feltérképezheti weboldalait. A webes fejlesztők és a programozók képesek skálázható kiszolgálókat létrehozni a termékkaparóval, és számos feladatot könnyen elvégezhetnek Source .

December 22, 2017