Back to Question Center
0

Hogyan észlelhetem a legjobban a nyereményalapú kulcsszavakat az Amazon számára?

1 answers:

A megfelelő fókusz beállítása és a legjobb, potenciálisan jövedelmező kulcsszavak célzása az Amazon számára valószínűleg a legfontosabb dolog az egész üzleti tevékenységben. Az a lényeg, hogy egy mélyreható kulcsszókutatás pontosan az, ami közvetlen hatással van az Ön értékesítésére. Egyszerűen azért, mert minden potenciális ügyfél csak akkor tud kattintani és vásárolni veled - ha a termék a vásárlás tetején jelenik meg. Mindenesetre ez azt jelenti, hogy egy átfogó kulcsszókutatáson kell átesnie, amely elsősorban a következőkre irányul:

Világosan értsd meg az Amazon termék rangsorolási rendszerének

által használt A9 keresési algoritmust

  • Ismerje meg, hogyan lehet új terméklehetőségeket és rejtett kulcsszavakat feltárni az Amazon számára
  • A legfrissebb keresési kifejezések meghatározásához és rendezéséhez használja a havi keresési kötetet
  • továbbra is kutasson az online vásárlással foglalkozó élő vásárlók által használt long-tail termék lekérdezések .
  • Fokozódjon inkább az egyedülálló kulcsszavak keresése az Amazon Seller Central (a. k. egy. backend search fields)

És szembe kell nézzünk azzal, hogy ha az Ön kielégítő eredményei nem találhatók valahol az Amazon két SERPs listáján szereplő első két vagy három oldal között, azonnal pontosítani kell őket keresési lekérdezések, hogy azok a fő célt szolgálják. Így itt egy rövid, lépésről lépésre készült útmutató, amely az Amazon termékinformáció-optimalizálás legértékesebb kulcsszavainak kezelésére szolgál.

Első lépés: Vigyázzon a vetőmag kulcsaira

Ne habozzon időt és erőfeszítést megtanulni a célzott termék jellemzőit / előnyeit, hogy teljes mértékben megértsék a főbb szempontokat a teljesítmény és a mindennapi használat. Ez úgy néz ki, mint egy nem-brainer, de ez egy igazán megszólalt vonal, mert a hiányzó bármely szolgáltatás, vagy akár a legkisebb részletesség vezethet eltávolítani egy meglehetősen mérhető része a potenciális ügyfelek. Más szóval, tegye magát a vevő cipőjébe, és tartsa szigorúan figyelemmel a niche / kategóriás versenytársak által használt legjobb kulcsszavakat.

Itt van az ideje, hogy végül válasszon egy jó kulcsszó-kutatóeszközt vagy online platformot, amelyet kifejezetten a a célzott kulcsszavak fő listája az Amazon számára. Ilyen módon ne felejtsük el, hogy az Amazon által javasolt automatikus lekérdezések és a legmagasabb szintű keresési kombinációk is hasznosak. És győződjön meg róla, hogy rangsorolja a listáját a keresési mennyiség, a becsült versenyszint és a vásárlási szándék alapján.

Harmadik lépés: A hosszú távú keresési kifejezések finomítása

És most itt az ideje, hogy végül megnézzük a hosszú távú vásárlási feltételek fő ellenőrzési listáját,. Ne feledje, hogy minél magasabb az adott kulcsszó keresési mennyisége, annál nehezebb lesz rangsorolni. Ezért magasabb forgalmat és így potenciálisan megnövekedett átváltási arányt kell keresned, ezért ezeket a keresési kifejezéseket rendezni kell, és fel kell számolnod azokat, akik túlzott versenyszinten vannak. Továbbra is ajánlatot tegyen a hosszútávú kulcsszavakra - és készen áll Source .

December 22, 2017