Back to Question Center
0

Mi a legjobb online értékesítési szoftver az Amazon üzlethez?

1 answers:

Mindenki szeret pénzt keresni, és az Amazon minden lehetőséget megad. Ez az, amiért az Amazon üzletág vezető szerepet játszik napjainkban. A legtöbb e-kereskedelmi vállalkozás elindítja termékeit az Amazon-on, ami miatt ez a platform rendkívül versenyképes. Mi több, az Amazon követeli az alapvető optimalizálási irányelveket, hogy termékeit láthatóvá tegye a keresés során.

Ha új vagy az Amazon-nál, akkor nehéz lehet, hogy a TOP of Amazon kereséshez bármi professzionális Amazon szoftver. Ebben a cikkben megvitatjuk a legjobb online értékesítési szoftvert azok számára, akik szeretnék értékesíteni az Amazon-on, mint egy profi.

Az elsődleges okok miért van szükség az Amazon szoftver használatára?

Jelentős haszon elérése érdekében be kell fektetnie magát. Az Amazon mindennapos befektetésekről szól, mind az időről, mind a pénzről. Ha ezeket a szempontokat a munkájába teszed, havonta viszonylag passzív nyereséget fogsz húzni. Mindazonáltal mindig többre van szükségünk; ez a világ működése.

Napi 24 óra van, és még az Amazon kereskedőknek is aludniuk kell. Tehát, ha mindent kezel magadon, akkor kockáztatod, hogy elveszíted a munkádat. Képzeld el, hogy önmagadban kutatást, méretezést, követést és elemzést kell végeznie, összehasonlítva sok adatot manuálisan. És mi a helyzet napi több száz megrendelés csomagolásával és szállításával? Nem, valóban lehetetlen. Az Amazon könnyebbé teheti az életedet, ami professzionális teljesítést biztosít. Ez azt jelenti, hogy az Ön hajózási, szállítási és támogatási kérdéseit az Amazon kezeli. Termékeit a raktárakba szállíthatja, és csak az Amazon üzlet fenntartására összpontosíthat. Ez azonban csak a csata fele. Minden üzleti igénynek növekednie kell, ezért a munkanapja nagy részét befektetni kell vállalkozásának fejlődéséhez. Meg kell dolgoznia az adataidat, meg kell keresnie az új célzott kulcsszavakat, követnie kell a termékhelyeket az Amazon SERP-on, el kell indítania több elemet és javítania kell az ügyfélszolgálati szolgáltatásokat az üzleti tudatosság növelése és a bevételek növelése érdekében. És mindez sok időt és erőfeszítést igényel. Szükséged van néhány további szolgáltatásra, amelyek segítenek kezelni ezeket a dolgokat. Ne feledje, hogy dolgoznod kell a vállalkozásodban, nem pedig benne. Rendszerint olyan kereskedők, akik komoly gazdagságot irányítanak, mindezt anélkül, hogy megérintenék a terméket, vagy figyelmeztetnék a kis részleteket.

Szóval, meg kell változtatnia az egészségügyi Amazon üzleti fejlődését. Ön vagy házon belüli elemzõket és SEO specialistákat alkalmazhat, vagy támaszkodhat az automatizálásra és az Amazon szoftverre. Ami engem illet, a választás nyilvánvaló. Az online eszközök használatával minden további nélkül tökéletesen tudsz mindent megteszni. Ez a kulcs az Amazon sikeréhez. Tehát beszéljünk a szükséges Amazon-optimalizációs és kutatási szoftverekkel, amelyek hasznosak lesznek az Ön és az Amazon üzletfejlesztés számára.

A legjobb Amazon szoftver a rangsor fejlesztéséhez

Termékválasztás

El kell indítania e-kereskedelmi játékát, mint egy győztes. Tehát elengedhetetlen, hogy kiválassza a legjövedelmezőbb piaci rést és a kiskereskedelmi termékeket. A feladat egyszerűsítéséhez használhatja a Jungle Scout eszközt. Ez az eszköz segít megtalálni azokat az Amazon termékeket, amelyekből profitálhat, gyorsan és mindenféle találgatás nélkül. A Jungle Scout eszköz segítségével minimálisra csökkentheti a kockázatot és maximalizálja a profitot, mivel segít megtalálni az iparág legmegbízhatóbb Amazon eladási adataival támogatott lehetőségeket, és elkerülheti a drága hibákat. Ez a webes alkalmazás egyéni szűrőrendszert kínál Amazon termékek keresésére és egy masszív információs adatbázisra. Itt kiválaszthatja a kategóriákat, megcélozhatja a Legjobb Eladó ranglistáját, az értékesítést, a véleményeket és így tovább.

Kétféleképpen használhatja a Jungle Scout szoftvert - webalkalmazásként vagy Chrome-kiterjesztésként.

A webalkalmazás használatával lehetőséget kap arra, hogy jövedelmező fülkéket és termékeket találjon az Amazon teljes katalógusában. Ez a bővítmény lehetőséget ad arra, hogy a teljes Amazon-adatbázist kategóriák, ár, értékesítések és egyéb mutatók alapján kiszűrje, hogy segítsen megtalálni a fel nem használt elemeket,.

Ha a Jungle Scout eszközt Chrome-bővítményként használja, akkor lehetőséged lesz felfedezni és érvényesíteni a termékinformációkat böngészés közben. Ön képes lesz ellenőrizni minden egyes termék árát, becsült értékesítését, felülvizsgálatát, és még több adatot a pontos termék-összehasonlítás érdekében.

Az eszköz hátrányai között felsorolhatom a következő - ismétlődő számlázást, csak hétnapos próbaidőszakot, és nem egy teljes adatbázist.

Termékbevezetés

Ha már elképzelése a kiskereskedelmi termékekről, fizikai termékeket kell kapnia. A termékek megtalálása és a minták megszerzése elkerülhetetlen szűk keresztmetszet, amelyet nem hagyhat ki az Amazon marketingkampány kezdeti szakaszában. Ez a feladat gyakran megfélemlíti, elsősorban azért, mert a beszállítók többsége tengerentúli. Azonban, hogy megtalálja a jó beszállító lehet könnyebb, ahogy gondolod. Nézzünk néhány olyan eszközt, amely segíthet ebben a feladatban.

Az Alibaba egy híres kínai platform, ahol nagy mennyiségben vásárolhat. A legtöbb itt található elem Ázsiában készül. Ezért nem olyan magas az ára, mint az Egyesült Államokban és Európában gyártott termékeké. Tehát az Alibaba a legjobb fogadást. Első pillantásra elsöprőnek tűnik, de csak el kell kezdeni. Először meg kell adnia a vásárlási kérelmet, majd keresse fel a termékajánlatokat és lépjen kapcsolatba a szállítóval e-mailen vagy Skype-on keresztül. Először is, kérdezze meg a különböző beszállítókból származó termékeket, hogy képes legyen összehasonlítani a minőséget. Tisztában kell lennie azzal, hogy sok beszállító csak olyan kereskedelmi vállalatok, amelyek könnyebben, de drágábbá tehetik a dolgokat. Ezenkívül érdemes megemlíteni, hogy az Alibaba lényegében Aliexpress a minták számára, az árakat csak enyhén különbözteti meg. Azonban ez az oldal sokkal törvényesebb, mint más kínai kereskedelmi platformok.

Az Alibaba-val való együttműködés hátrányai közül a következőket sorolom fel:

  • ijesztő az induláshoz;
  • sok csaló van.

Ezek a szükséges dolgok segítenek jó kezdetekben. A gyártás azonban általában időbe telik. Tehát hatékonyan költheted ezt az időt azzal, hogy felsorolod a létrehozást és az optimalizálást Source .

December 22, 2017