Back to Question Center
0

Milyen eladói eszközöket ajánlhat az Amazon kulcsszavak kutatásához?

1 answers:

Mielőtt bemutatna néhány jó és jól bevált eszközt az Amazon kulcsszókutatásához, kezdjük el egy ismeretanyagot. Sajnálatos módon az Amazon soha nem árul el semmilyen különös alapelvet vagy pontos tényezőt, amelyet az A9 rangsorolási algoritmus vizsgál, mint a nagy keresőmotorok, például a Google, a Yahoo, a Bing stb.De itt van az, amit biztosan tudunk. A közelmúltbeli gyakorlati tesztek szerint:

  • Az Amazon kulcsszókutatás normalizálódása újra látható a játékon (legalábbis pillanatnyilag). Ez azt jelenti, hogy mindent meg kell tennie, hogy elkerülje az egyszemélyes / többes számú eltérést, vagy ha lehetséges, az alsó / felső esetekben, különösen a hátsó kulcsszavak esetében.
  • Tekintsen egy újonnan becsült 250 karakteres korlátozást a backend kulcsszavainak teljes számára. Természetesen nincs olyan szigorú korlátozás, amelyet bármely Amazon tisztviselőjének meg kell erősítenie. Mindazonáltal jobb lenne, ha biztonságban maradna, és figyelembe veszi ezt a feltételt.

Ezt szem előtt tartva, itt az ideje,. Íme egy rövid áttekintés mindegyikről, amelyet egy mélyebb vásárlási keresési elemzés során kell használni. Ne felejtse el legalább próbálni ezeket. Természetesen csak az Ön döntése alapján dönthet arról, hogy melyik termék-optimalizálásra van szüksége.

1. Kulcsszó Eye - ez egy jó eszköz, amellyel segíthet az Amazon kulcsszavak kutatásában. Kulcsszó Eye a leginkább tágas adatbázissal rendelkezik, amely több mint egymillió különböző kulcsszójavaslatot tartalmaz, amelyek az átlagos keresési mennyiségekkel vannak alátámasztva, hogy egyértelműen meghatározhassuk, melyik közülük potenciálisan nyerhet keresési kifejezéseket, és amit valószínűleg érdemes megszüntetni a kulcsszavak fő listájáról és a hosszú farok kombinációkat.

2. Kparser - ez az online platform gyorsan megtalálja az Ön nyereményalapú kulcsszavak és vásárlási kérelmek elsődleges készletét. Az adatokat az élő keresési statisztikák és a legfrissebb vásárlási trendek alapján gyűjtik össze, nem csak az Amazon és az eBay, hanem az eredeti Google és Bing keresési eredmények alapján. Az egyetlen rossz dolog a Kparsernél, hogy sajnos ez az online szoftverplatform felajánlott egy fizetett hozzáféréssel, amely kizárólag az állandó alapon áll rendelkezésre.

3. Kulcsszó Kiwi - egy másik jó Amazon kulcsszó-kutatási eszköz, amely különösen előnyös az ügyfelek szándékainak mélyebb megismeréséhez. Használja a célközönségét átfogó adatokkal, főbb preferenciáival és általános vásárlási érzéseivel - amelyet közvetlenül az Amazonból gyűjt össze, valamint a Google bevásárló trendjeit és a YouTube-profilokat.

4. Asin Key - az utolsó kulcsszó kutatási platform, amelyet ma szeretnék bemutatni. A legerősebb oldalak között ez az online szolgáltatási eszköztár különféle egyénileg testreszabott díjszabási lehetőségek széles skáláját kínálja egy sor különböző eszközhöz. Fedezze fel a kulcsszavak kutatási lehetőségeit a következő beépített keretrendszerekkel: Amazon termékinformáció-kereső-eszköz, fejlett kulcsszó-nyomkövető és erős kulcsszójavaslata. Ne feledje azonban, hogy az Asin Key Amazon kulcsszó kutatási platform csak akkor szolgál Önnek, ha már legalább az alapvető ismerete SEO és az alapelvek az e-kereskedelmi keresési rangsor algoritmus Source .

December 22, 2017