Back to Question Center
0

Data Scraping által magyarázott Semalt

1 answers:

A WebHarvy népszerű adatrögzítő szoftver . Automatikusan kivonja az adatokat a különböző weboldalakból, és a tartalmat kívánatos formátumban tárolja. A WebHarvy segítségével a technológiai weboldalak, folyóiratok, hírportálok, utazási portálok és e-kereskedelmi webhelyek . A WebHarvy rengeteg fejlett funkciót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy könnyen begyűjtsünk adatokat a nehéz webhelyektől. Néhány legfontosabb jellemzőjét az alábbiakban ismertetjük.

1. A WebHarvy megkarcolja a képeket és a videókat:

A WebHarvy segítségével könnyedén kiválaszthatja kedvenc képeiből és videóiból származó adatokat. Ez az eszköz először azonosítja a kép jellegét, és megkopja az igényeinek megfelelően. Ez elsősorban a PNG és a JPG fájlokból áthatja az információkat, de az adatokat PDF dokumentumokból is kiválthatja.

2. A WebHarvy szervezi a webes tartalmat:

A WebHarvy másik megkülönböztető jegye az, hogy szervezi meg webes tartalmát, és segít azonnal közzétenni. Csak néhány sablont kell konfigurálnia, és a WebHarvy letölteni fogja a merevlemez tartalmát offline használatra. A WebHarvy alkalmas azoknak az embereknek, akik nem rendelkeznek programozási készséggel, és vállalkozásaikat szeretnék létrehozni.

3. Erős webrobot:

A többi hagyományos adatrögzítő eszközzel ellentétben a WebHarvy feltérképezi weboldalát, és segít javítani a webhely keresőmotorjainak rangsorolását. Ezzel az eszközzel online foglalási űrlapokat és keresőmotor-formákat is létrehozhat. Ezenkívül a WebHarvy kulcsszavakat fog keresni Önnek, és megrántja az adataikat anélkül, hogy megzavarná a hosszú farok és a rövidtestű kulcsszavakat.

4. A WebHarvy a dinamikus weboldalakról nyeri ki az adatokat:

A legtöbb internetes lehúzó s nem tudja kihozni a dinamikus weboldalak adatait, és sok hibát hagy a kimenetekben. De a WebHarvy javítja az összes hibát és helyesírási hibát a kimeneten. Az AJAX weboldalairól származó adatokat betakarítja és közvetlenül a merevlemezre tölt.

5. A WebHarvy különböző formátumokban exportálja az adatokat:

A WebHarvy segítségével exportálhatja az adatokat Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL és OleDB. Ezenkívül ez az eszköz exportálhat adatokat Excel 2003 és Excel 2007 rendszerbe. Az adatokat a kívánt formátumban automatikusan mentjük el.

6. A WebHarvy spam védelmet nyújt:

A WebHarvy segítségével biztosíthatja biztonságát és a magánélet védelmét az interneten. Ez az eszköz nem dolgozza fel az adatokat a rosszindulatú webhelyekről, és teljes védelmet nyújt a felhasználók számára.

7. Időzítés az interneten:

A WebHarvy segítségével ütemezheti internetes kaparás munkamenetét, és eldöntheti, hogy hány oldalt szeretne lekapni egy órán belül. Ez az eszköz 30 perc alatt akár 10 000 weboldalt képes elkapni, és naponta több száz internetes kaparásprojektet tud vállalni.

8. Deep integráció az API-val:

Ez a webszakaszoló eszköz nyitott API-val rendelkezik, amely segít a webes kaparóprojektek egyszerű létrehozásában és módosításában. Testreszabhatja beállításait, és egyetlen API-vel vagy több API-val egyszerűen kibonthatja az adatokat.

9. A WebHarvy duplikált adatokat észlel:

A WebHarvy segítségével felismeri a duplikált tartalmat, és azonnal megszabadulhat. Fontos, hogy a webmester közzétegyen minőségi tartalmat a jobb keresőmotorok rangsorolása érdekében. A WebHarvy egy automatizált eszköz, amely felismeri a duplikált adatokat és azonnal javítja, így könnyebbé teszi a munkáját.

10. WebHarvy - SEO-barát eszköz:

A WebHarvy segítségével átkaphatja az adatokat a meta tagekből, képekből, belső és külső hivatkozásokból és címke attribútumokból. Ez egy SEO-barát eszköz, amely segít a webhely keresőmotorjainak rangsorolásában Source .

December 22, 2017