Back to Question Center
0

Hogyan rangsorolhatok jól az Amazon-n, és ott leszek sikeres eladó?

1 answers:

Nézzünk szembe velünk - ha meg szeretné tudni, hogyan lehet jól rangsorolni az Amazon-on, mint egy nagyon sikeres eladó,. Úgy értem, túl sok e-kereskedelem és a SEO közösségi tagok (és még a nagyszabású eladók) gyakran figyelmen kívül hagyják a hatalmas lehetőséget - a kizárólag a Google keresőmotorra összpontosítva. Természetesen ez a világ kereső óriása. De az a dolog az, hogy ha eladni az Amazon, ez a zsúfolt online piacon kell sokkal fontosabb az Ön számára, mint bármi más. Miért? Főleg azért, mert pontosan az eladásra szánt termékek keresésekor, az Amazonnak körülbelül háromszorosa van a keresési mennyiségnek. Lenyűgöző, igaz? Tehát alább fogok megosztani egy gyakorlati ismeretanyagot ahhoz, hogy megtudhassam, hogyan rangsoroljon jól az Amazonon, és végül egy nagyon sikeres kiskereskedővé váljon.

Hogyan rangsoroljuk az Amazon-ot

Először nézzük át a legfontosabb különbségeket a főbb keresőmotorok (például a Google által) és hogyan kell rangsorolni az Amazon-on - méretarányosan.

A konverzió és a felhasználói elégedettség

A Google és az Amazon között a sokféleség legfontosabb pontja, hogy a fő keresőmotor elsősorban hirdetések értékesítésére szolgál - gyors válaszokat ad és ésszerűvé tesz hogy visszatérjen egy ismételt kereséshez, hogy több keresést végezhessen el, és végső soron több kattintást kaphasson a hirdetésekre. Ennek eredményeként a Google sikerességi mutatói főként az egy látogató látogatásának átlagos időszaka körül fordulnak, valamint a kattintási arány. Ugyanakkor azonban az Amazon sokkal inkább arra koncentrál, hogy több árbevételt vagy bruttó árrést adjon meg minden egyes vásárló kérésére egy adott termékért ott. Ez azt jelenti, hogy az Amazon nagyobb valószínűséggel rendezi át a keresési eredményeit, hogy több potenciális ügyfelet sikeresen átalakítson az igazi vásárlókká. Ezért akarod tudni, hogyan kell többet eladni az Amazon-on - elsősorban és elsősorban a konverzió javítására kell összpontosítania. Egyszerűen azért, mert az A9-es keresési rangsorolási algoritmus szemszögéből nézve több konverziót jelent, ami több pénzt biztosít az Amazon e-kereskedelmi üzleti platformnak. Amazon legfontosabb tényezői a teljesítmény és a relevancia

A leggyakrabban az Amazon rangsorolását két különböző kategóriába sorolják: teljesítmény-tényezők és tényezők fontosság. És itt végül eljutunk a pontig - egyértelműen különbséget kell tenned e két tényező között annak érdekében, hogy megértsd, hogyan lehet jól rangsorolni az Amazon-on. Itt vannak. Teljesítményfaktorok - mindent a teljesítmény fő tényezőiről (maga a konverziós ráta, valamint a termékárak és képek) valójában nem túl bonyolult. Egyszerűen fogalmazva, mindegyik tényező erőteljes jelzést ad az Amazonnak, hogy termékének nagyobb valószínűsége van a megfelelő értékesítésre, ha jó helyen van.

  • Relevancia tényezők - ez a kategória jelenti az A9 által használt termékoldal-hirdetés főbb területeit annak megállapítására, hogy a termék valóban releváns-e a felhasználó kereséséhez. A felsorolás főbb elemei, amelyek a legfontosabb tényezők: Termékcím, Márka, Bullet pontok listája, Termékleírás, Backend keresési kifejezések, Eladó név, Beállítás, Napi folyamat, Szűrőmezők, Vásárlói vélemények, mint valamint a teljes értékesítési helyezést Source .
  • December 22, 2017