Back to Question Center
0

A Semalt által ajánlott hatékony webszakadási program

1 answers:

Jelenleg a webes kaparás nélkülözhetetlen üzleti stratégiává vált gyakorlatilag minden olyan szervezetnél, amely elfogadja. Sajnos a technikát nem sikerült kihasználni bizonyos kihívások miatt. Természetesen online keresést is végezhet a kívánt tartalom megszerzéséhez, és másolhatja. Ez azonban csak kis mennyiségű adattal lehetséges. Mindenképpen szükséged lesz egy internetes kaparás eszközre, amely nagy mennyiségű adatot szed. A legnagyobb kihívás a tapasztalatprogramozás követelménye.

Bizonyos szintű programozási tapasztalattal és ismeretekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a legtöbb webragasztó eszközt . De csak nagyon kevés ember rendelkezik programozási tapasztalattal. Eltekintve attól, hogy a kódoló webes kaparó eszköz eléggé unalmas és időigényes, még a tapasztalt programozók számára is. Annak érdekében, hogy rosszabbá váljon a helyzet, előfordulhat, hogy módosítania kell a szoftver kódját minden célzott webhelyen, mert minden weboldal egyedülálló. Ez az oka annak, hogy ez az új webszalagfúvó eszköz vihar útján vette át a világot. Nem igényel programozási ismeretet, és hatékony. Az eszköz neve OutWit Hub

Az OutWit Hub valójában egy Firefox bővítmény, amely letölthető és telepíthető a böngészőre. A szoftverrel különböző weboldalakat vágsz le néhány kattintással az egérrel. Míg a programnak képesnek kell lennie az alapértelmezett beállításokkal rendelkező különböző típusú webhelyek megragadására, testre szabhatja az igényeinek megfelelően.

Itt van a szoftver használata

Le kell töltenie azt a Mozilla bővítmény tárolójából és telepítenie kell a Firefox böngészőjébe. A telepítés után a bővítmény nem fog hatással a böngésző újraindításáig. Az alkalmazás bal oldali ablaktábláján egyszerű lekapartolási lehetőségek találhatók. Bár ezek a beállítások alapvetőek, elegendőek ahhoz, hogy kivágja a szükséges képeket és szöveget egy weboldalról vagy az oldal bármelyik linkéről.

Az alapbeállítások azonban nem végezhetnek fejlett webszakaszokat. Ha speciális beállításokra van szüksége, meg kell keresnie az Automatorokat, majd lépjen át a Kaparók részre. Itt jelenik meg a cél weboldal forráskódja. A következő lépés az, hogy megkeressük a kódolt attribútumokat a kódban. A kitöltés előtt markerekként használhatók a kívánt adatelemekhez.

Most töltse ki a "Marker before" és a "Marker after" mezőket, majd kattintson a végrehajtás gombra. Ezután csak le kell ülnie, és figyelnie kell, hogy az OutWit Hub hogyan végzi munkáját. Ez a program biztosítja a szabadságot egyszerre többszörös kaparók használatára, ezáltal javítva az átfutási időt.

Ez csak általános adatgyűjtési eljárás. A bővítmény dokumentációs szakasza különféle oktatóanyagokat tartalmaz a különböző adatelérési kérésekhez / igényekhez. A folyamatokat gyorsabbá és könnyebbé teheti, amikor elsajátítja őket. Tehát tanácsos tanulni a tanórákat vallásos módon.

Az OutWit Hub képes arra, hogy bonyolult adattovábbításokat kezeljen számos kifinomult funkcióval. Szóval szükség lehet minden funkció használatára. Például, ha több célterületről adatokat gyűjt, amelyek hasonló struktúrájúak, szükség van a "Formátum oszlop".

Összefoglalva, az OutWit Hub egy nagyszerű adatkarcolás kiegészítő mind a programozók, mind a nem programozók számára. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyet meg kell tanulnia. A bonyolultabb funkciók használata, annál gyorsabb és jobb, az internetes kaparás eredményei Source .

December 22, 2017