Back to Question Center
0

Semalt: A leggyakrabban használt adatrögzítő kérések

1 answers:

Az online kaparás iránti igény napról napra növekszik, mivel sok vállalat hatalmas mennyiségű adat különböző célokra. A különböző szervezetek és magánszemélyek különböző internetes kaparással kapcsolatosak. Valójában mostanra végtelen számú adatelszívási igény van. Az információgyűjtés fontosságának szemléltetésére a 7 leggyakrabban használt adat-kitermelési kérelmet az alábbiakban vázoljuk fel.

1. Adatgyűjtés PDF fájlokból

Ez a adatrögzítő kérés bizonyos adatok PDF fájlokból történő gyűjtésére és excel fájlokká konvertálására. A céladatfájlok mindegyike mintegy 15-20 adatpontot tartalmaz körülbelül 5-15 oldal között.

2. Információk kibontása a keresőmotorok és az online könyvtárak segítségével

Ez egy közös adatkitöltési igény. Ehhez adatokat kell gyűjteni a keresőmotorokról és az online könyvtárakról, és be kell írni egy meghatározott adatbázisba.

3. E-mail lista szervezése és ellenőrzése

Ez az adatbeviteli kérelem e-mail címet, cégnevet, telefonszámot, államot és a városot, ahol ez vagy az a cég található. Ez a fajta információ általában marketing célokra van szüksége. Az információkat a könnyű használat érdekében ellenőrizni és szervezni kell. A vállalatok teljes listáját könnyedén lekaparhatják a könyvtárakból, de több információ nyerhető a vállalatok hivatalos honlapjáról.

4. E-mail lista összeállítása

Ez a feladat a YouTube-csatornákat használók e-mail címének összegyűjtésére szolgál. Használhatják velük a partnereiket, vagy bizonyos termékek / szolgáltatásokat forgalmazhatnak nekik. Fontos felmérés elvégzésére is felhasználható.

5. Az összes ingatlan bérleti díja egy adott helyen

Ez a webes extrakció kérelem arra szolgál,. Bár a célhálózat számos helyszínen ingatlanbérlési listát tartalmaz, csak a megadott helyre vonatkozó adatok szükségesek ehhez a kéréshez. Mivel körülbelül 1400-1505 ingatlant bérelnek a weboldalon, a szükséges adatokat szűrni kell és ki kell törölni. Minden bérleti társaság esetében a szükséges adatok az ingatlan azonosítója, neve és bérlői adatai. Minden kivont adatot exportálni kell a kérvényező által meghatározott excel táblázathoz.

6. Az Egyesült Államokban működő pénzügy professzorok elérhetőségei

Ez az adat-kitöltési kérelem az Egyesült Államok összes egyetemének honlapjain keresztül történő keresésre szolgál a pénzügyi professzorok e-mail címeinek és telefonszámainak lekérdezése céljából.

7. Az Egyesült Királyság motorkereskedőinek adatbázisa

Ez a webes kaparás feladata olyan brit motorkereskedők összeállítása, amelyek az Audi és a Nissan márkákra szakosodtak. Minden kereskedő számára a szükséges adatok a telefonszám, az e-mail cím, a postacím, a cégnév és a kezelő neve.

Következésképpen több száz internetes kaparás kérés érhető el. A fentieket vázlatosan választották illusztráció céljából Source .

December 22, 2017