Back to Question Center
0

Miért használja a Google Táblázatokat Basic Web lefedőként? - Semalt válasz

1 answers:

A Google Dokumentumok vagy a Google Táblák webes szoftverek. Ezek az alkalmazások kompatibilisek több Microsoft Office formátummal és segítik a különböző weboldalak kényelmes lehúzását. A Google Táblázatok segítségével fájlokat hozhat létre és szerkeszthet a neten, és valós időben szerezhet adatokat. A Google Táblázatok és a Google Dokumentumok széles körű dicséretet kaptak egyszerűségükért, gyakori termékfrissítésekért és megbízható eredményekért. Ha egy internetes lehúzót szeretne létrehozni a Google Táblázatokban, kövesse néhány egyszerű lépést.

1. lépés:

Az első lépés az URL átmásolása a táblázatba.

2. lépés:

A második lépésben navigálhatsz az oldalra, mutasd át az író vonalát és kattints jobb gombbal a menü megjelenítéséhez.

3. lépés:

Harmadszor, kattintson a Inspect Element opcióra. Ez azonnal megjeleníti az ellenőrző ablakot, ahol megtekintheti a HTML elemeket.

4. lépés:

A következő lépés egy adott kód beszúrása a fejlesztői konzol ablakba. A munkák elvégzéséhez használhatja a Google Táblázatok import-XML funkcióit is.

A Google Táblázatok legfontosabb előnyei:

1. Billentyűparancsok

A billentyűparancsok számos billentyűparancsot tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a munkát. A Google Táblázatok segítségével egyszerűen megjegyezheti néhány gyorsparancsot, és azonnal elvégezheti a különböző feladatokat. Például a Ctrl + C billentyűkombinációt a különböző weboldalak szövegének másolására használják, a Ctrl + V pedig ezt a szöveget egy egyszerű dokumentumba illesztheti.

2. Űrlapok és felmérések

Az online űrlapokat és felméréseket könnyen létrehozhatja a Google Táblázatokkal. Hasznos webmesterek és szabadúszók számára, akik visszajelzést szeretnének kapni az ügyfelektől.

3. A webes tartalom letapogatása és mentése

A Google Táblázatok egyik legfontosabb előnye, hogy könnyen lekaphatja a webes tartalmat. Ez alkalmas a vállalkozások és a programozók számára, és segít a webes tartalmak olvasható és skálázható formában történő tárolásában. A fájlokat közvetlenül a merevlemezre töltheti le offline használatra.

4. Kompatibilitás

A Google Táblák kompatibilisek az összes operációs rendszerrel és számítógéppel és mobileszközökkel. Integrálhatja azokat Gmail-fiókjával, és letöltheti és mentheti el annyi fájlt, amennyit csak akar. A Google Táblák tökéletesek a digitális marketingesek számára, és segítenek nekik számos feladatot végrehajtani.

5. Csevegés szerkesztés közben

A Google Táblák elsődleges előnye a barátokkal való együttműködés. Cseveghetsz barátaiddal a webes dokumentumok megtekintésekor vagy a neten lévő tartalmak lekeverésénél. Ön is kapcsolatba léphet ügyfeleivel és megmutathatja. Ehhez kattintson a Csevegés szakasz nyíljára, és élvezze a valós idejű beszélgetéseket.

6. Google Táblázatok Gadgetek

A Google Vizualizációs API Gadget Galéria számos gadgetet tartalmaz. A lehető legtöbb modulot töltheti le és elvégezheti feladatait. Ön befektetési bankár vagy kereskedő? A Google Finance segít különböző feladatok elvégzésében a neten. Könnyedén nyomon követheti a jelenlegi befektetéseket, és áttekintheti a korábbi adatokat. A Google Táblázatok segítségével megtekintheti és megnyithatja bármely fájlt, beleértve. xls, doc,. ODT,. xlsx, ppt és mások Source .

December 22, 2017