Back to Question Center
0

Semalt: ingyenes weboldalkaprító eszközök, amiket meg kell tudnod

1 answers:

Szitanyomtatásnak is nevezik, a szalagtörés a kivágás technikája adatok a webhelyekről és az adatok mentése az adatlapokon. A webes kaparás olyan adatrögzítő eszköz használatát jelenti, amely a nem strukturált fájlokat a weboldalakon jól strukturált dokumentumokká alakítja. A weboldalon ingyenes weboldal-lehúzó eszköz áll rendelkezésre, amelyek könnyen együttműködnek az olyan emberekkel, mint az emberek.

A modern marketingiparban a weboldalra szerelhető szerszámok szerves szerepet játszanak a bloggereknek, a weboldal tulajdonosainak, a marketingszakembereknek és a webmestereknek.

Itt van egy lista a kedvenc ingyenes weboldal-lehúzó szoftverről, amelyet könnyen letölthet és telepíthet az asztalon.

Mozenda

A Mozenda egy ingyenes internetes kaparószerszám , amely könnyen kihúzza az internetről származó adatokat. A Mozenda szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letöltsék és kivonják a tartalmakat a weboldalakról anélkül, hogy szükségképpen kódolnának. Ez a szoftver rendelkezik egy átfogó online ügyfélszolgálattal, amely tanácsot ad az ügyfeleknek arról, hogyan kell használni és telepíteni az asztalukra. A Common Crawl

A Common Crawl az egyik legnépszerűbb csúcskiszolgáló szoftver, amely a végfelhasználók számára szöveges és metaadat-kivonatokat biztosít. A Közös feltérképezés strukturált adatkészletekkel rendelkező potenciális ügyfeleket is kínál.

Gyönyörű leves

A gyönyörű leves egy ingyenes weboldal-lehúzó eszköz, mely XML és HTML nyelveken gazdag adatbevitelhez készült. A gyönyörű leves egy Python könyvtár, melyet az Ubuntu rendszerre telepítettek.

Diffbot szoftver

A Diffbot egy olyan szoftver, amelyet a fejlesztők általában használnak a webhelyekről származó adatok kivonására. A Diffbot úgy működik, hogy egy webhelyet egy alkalmazásprogramozási felületbe forgat.

Egyszerű webes kivonat

Grabby

A Grafton

a weboldalon található weboldalakat, A Grabby szoftver segít a marketing tanácsadóknak és a fejlesztőknek, hogy megkapják az e-mail címeket, és nincs szükség telepítésre a Grabby ingyenes weboldal lehúzó használatához

ScraperWiki lehúzó

A ScraperWiki az egyik vezető kaparó szoftver az interneten A ScraperWiki a cég nevét a QuickCode-ra változtatta

ScrapeHero

A ScrapeHero egy ingyenes weboldal-lehúzó eszköz, amely a webhelyeket API-kká alakítja.A ScrapeHero egy barátságos felhasználói felületet tartalmaz, hogy a szoftvereket hatékonyan használják

Web Content Extractor

A webes kaparásról a használt szoftver többet mond az üzleti készségekről, ez a szoftver ingyenes és magánbefektetőknek kínál lehetőséget több forrásból származó adatok kivonására . A Web Content Extractor kéthetes próbaverziót és pénzvisszafizetési garanciát biztosít a felhasználóknak. Winautomation szoftver

A Winautomation webszalagfúró eszköz , amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizálják a honlap alapú feladatokat. Ez a szoftver Windows operációs rendszereken működik.

Octoparse scraping tool

Az Octoparse a weben ingyenes, Windows alapú kaparó szoftver. Az Octoparse a strukturálatlan adatokat jól dokumentált fájlokká alakítja programozás nélkül. Ez a szoftver általában a programozói ismeretek nélküli marketingesek számára ajánlott.

Connotate

Ha Ön automatizált webes adattovábbításon dolgozik, a Connotate a legjobb szoftvert az asztalra telepíteni. A Connotate a felhasználók számára megfelelő példákat szolgáltat arra vonatkozóan, hogy hogyan szalassza az adatokat a weboldalakon.

CrawlMonster szoftver

Ez a legjobb kaparás szoftver a kereső optimalizálásához. A CrawlMonster lehetővé teszi a marketingszakemberek számára, hogy különböző webhelyeket vizsgáljanak a különböző webes adatokhoz.

A webes kaparás a félig strukturált és strukturálatlan adatok jól dokumentált fájlokká való átalakítását jelenti. A webes kaparóeszközök lehetővé teszik a webhelyek tulajdonosai, bloggerek és marketing tanácsadók számára, hogy különböző és változatos típusú adatokat vonjanak ki mind online, mind offline célokra. Töltsön le és telepítsen ingyenes weboldalkaprótot, amely az Ön igényeinek és specifikációinak megfelelően készült Source .

December 7, 2017