Back to Question Center
0

Website Scraping Tools - Az oldal összes linkjének kibontása - Semalt Advice

1 answers:

A weboldalakon található linkek kivétele mindig nehéz volt. A kívánt linkeket egyenként kell másolnia, és elég monoton és fárasztó. Van azonban néhány webalapú program, amelyekkel minden linket kiválaszthat a kívánt weboldalakról és blogokról, anélkül, hogy problémát okozna volna. A legjobb része az, hogy ezek a programok integrálhatók az IE, a Firefox, a Chrome és a Safari böngészőkkel.

1. IWebTool Link Extractor:

Az IWebTool Link Extractor népszerű internetes szoftver és Firefox kiterjesztés. Segít letölteni az adatokat közvetlenül a gépén. Telepítve és aktiválva ez a program megkönnyíti a kaparás folyamatát, és gyorsabb. A hírportálok, az utazási portálok és a tőzsdei webhelyek adatainak kibontása sohasem volt olyan egyszerű. Ezzel a szoftverrel számos feladatot végezhet el minden probléma nélkül. Ez óránként csak öt kérelmet engedélyez, és az eszközről tudjuk, hogy zökkenőmentesen működik. Néhány kiemelt lehetőség a cím és a horgony szöveges gombja és a Google Page-Rank opció.

2. Link Extractor:

Ez egy másik webalapú eszköz, amely kivonja a linkeket a kívánt weboldalakról. A Link Extractor kiváló alternatíva a Web Scraper és Outwit számára, amelyek csak a Google Chrome-felhasználók számára állnak rendelkezésre. Ezzel szemben ez a program jól működik az összes böngészőn és egyszerre több oldalt is megragad. Legnépszerűbb a dinamikus adateladási tulajdonságaival és képességeivel szemben, és kezeli az oldalakat az Ajax és a Javascript kódokkal..Megjeleníti a kivont adatokat hasznos táblák és listák formájában.

3. FireLink jelentés:

Ez nem csak egy Firefox kiegészítő, hanem egy kiváló webes program is. Kihúzza a linkeket, és megkérdőjelezi az adatokat a hírportálokról, az RSS-hírcsatornákról, a blogokról és a közösségi média profilokról. Lehetővé teszi az adatok szűrését a tulajdonságai és az Ön igényei alapján. A FireLink jelentés a hivatkozások szkennelésével és az adatkészletek frissítésével működik.

4. SEM Link Extractor:

A SEM Link Extractor híres linkkötéséről és webes kaparás tulajdonságairól. Ez az egyik legegyszerűbb és legmegfelelőbb program, hogy kivonja az összes linket egy weboldalról. A vizuális műszerfal megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a kitermelési folyamatot. Akár az egyszerű linkekről szeretné lekicsinni az adatait, akár a bonyolult adatelérési projektek elvégzésére, ez a program mindent meg fog tenni minden gond nélkül.

5. SEOquake Link Extractor:

A SEOquake Link Extractor egy másik internetalapú alkalmazás. Nem szükséges letölteni, és online is profitálhat. Segít, hogy kivonja az összes linket egy adott weboldalról, és feltérképezi és felveszi a valós idejű adatokat. Ez megmutatja a linkek gazdagságát a Google weboldalak és a könyvjelzős oldalak formájában.

6. OutWit Hub Link Extractor:

Itt van még egy csodálatos és kiemelkedő web alapú kapcsoló extraháló. Ez az ingyenes webragasztó szoftver támogatja a javascriptet, cookie-kat, átirányításokat és AJAX-t használó webhelyek bonyolult és egyszerű adatait. Fel van szerelve a gépi tanulási technológiával, képes olvasni és átalakítani adatokat formátumról a másikra. Legfeljebb öt feltérképezési projektet vehet igénybe ehhez az összekötő elszívóhoz. Mind a belső, mind a külső linkeket rendezi, és sok szűrési lehetőséget kínál Source .

December 7, 2017