Back to Question Center
0

Semalt: A legjobb ingyenes web-karcolás szoftver

1 answers:

A webszalagfeszítő eszközöket és szoftvereket úgy fejlesztették ki, hogy különböző helyszínekről és blogokat. Ezeket webes betakarítási programoknak vagy webadatok kitermelő eszközöknek is nevezik. Ha megpróbál adatokat gyűjteni a webhelyéről, használhatja az alábbi webes extrakciós programokat és új vagy meglévő adatokat is behívhat.

Outwit Hub

A Outwit Hub egy csodálatos webes extrakciós program, amelyet több százezer webhelyről gyűjtenek össze. Ez a program másodperceken belül segíti a weboldalak kivonását és feltérképezését. Használhatja vagy exportálhatja ezeket az oldalakat különböző formátumokban, például a JSON, az SQL és az XML formátumban. Legnépszerűbb felhasználóbarát kezelőfelülete, és prémium tervezése havi körülbelül 50 dollárba kerül, hozzáféréssel több mint 100 000 kiváló minőségű weboldalhoz.

Fminer.com

Ez egy másik kiemelkedő web extraháló eszköz . Az Fminer.com könnyű hozzáférést biztosít a valós idejű, strukturált és jól szervezett adatokhoz. Ezután feltérképezi ezeket az adatokat online és több mint 200 nyelven támogatja, így az adatokat különböző formátumokban mentheti el, például az RSS, a JSON és az XML formátumban. Hadd mondjam el nekünk, hogy a Webhose.io a böngészőalapú alkalmazás, amely exkluzív információkat használ fel weboldalainak feltérképezése vagy kibontása során..

Egyszerű PHP lehúzó

Ez az egyik legjobb webes extrakciós program eddig. Az egyszerű PHP Scraper formátumú adatkészleteket hoz létre azáltal, hogy adatokat importál bizonyos weboldalakról, és adatokat exportál a CSV-ekre. A program segítségével perceken keresztül több ezer webhelyre és blogra könnyedén megragadhat. Az egyszerű PHP Scraper a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza napi sok adat letöltésére, amelyet a legtöbb vállalkozás és nagy márka igényel. Ez a program ingyenes és fizetős változatban is elérhető, és könnyen telepíthető Mac, Linux és Windows rendszereken.

ScraperWiki

A ScraperWiki támogatja a nagyszámú felhasználót, és adatokat gyűjt bármilyen típusú webhelyről vagy blogról. Nem igényel letöltést; ez azt jelenti, hogy csak meg kell fizetnie prémium verzióját, és a programot e-mailben elküldjük Önnek. Az összegyűjtött adatokat azonnal elmentheti a felhő tárolóeszközre vagy a saját kiszolgálójára. Ez a program támogatja mind a Google Drive, mind a Box.net szolgáltatást, és exportálva JSON és CSV formátumban.

ParseHub

A ParseHub-ot több weboldal indexelésére vagy feltérképezésére fejlesztették ki JavaScript, AJAX, session, cookie-k és átirányítás nélkül. Ez az alkalmazás egy adott gépi tanulási technológiát használ, és felismeri mind az egyszerű, mind a bonyolult dokumentumokat, a fájlok létrehozása az Ön igényeinek megfelelően. A ParseHub egy nagy teljesítményű webes alkalmazás, amely Mac, Linux és Windows felhasználók számára elérhető. Az ingyenes verzió korlátozott beállításokkal rendelkezik, ezért jobb választani a prémium verziójáról.

Lehúzó

A lehúzó leginkább szabad és prémium változataiból ismert. Ez a webszakadási program felhőalapú, és napi több százezer webes oldalt is kivonatol. Néhány legfontosabb lehetőség a Crawlera, Bot Counter Measure és Crawl Builder. A lehúzó a teljes weboldalát jól szervezett tartalmakká alakíthatja, és automatikusan mentheti az offline használatra. A prémium díj havi 30 dollárba kerül Source .

December 7, 2017