Back to Question Center
0

Semalt: Trükkök a Spammerek használatára?

1 answers:

Michael Brown, a Semalt Ügyfél siker menedzser , azt mondja, hogy nem számít, mennyire óvatos vagy, a spam mindig levélszemét-maileket fog kapni a bejövő postafiókban. Nehéz megérteni, hogy a spamszolgáltatók hogyan kezelik az e-mail címeket. Noha bizonyos megelőző intézkedéseket tehet, kevés a probléma. Hosszú távon a spammerek mindig megtalálják a módját, hogy megkapja az e-mail címét. A felhasználók egyszerűen nem értik meg ennek a rosszindulatú gyakorlatnak az okait.

A kanadai Voxbox World Telecom Inc nem tekinthető nyereséges vállalatnak. A spammerek azonban úgy tűnik, hogy nem törődnek vele. A levélszemétes, aki maga hívja magát, Francis felvetette ezt a vállalatot e-mail üzenetekben. Francis egyszerűen vásárolt készleteket a Voxbox-tól, majd úgy döntött, hogy spam üzeneteket küld, hogy megtalálja a mohó címzettet, és eladja részvényeit nyereséggel.

Az ilyen "dump and pump" készletrendszer nagyon népszerűvé válik. Még ha spamszűrő is van, a spamszolgáltatók mindig megtalálják a módját, hogy elkerüljék, hogy spamszámaik a rendeltetési címzetthez szálljanak. Érdemes használni a fent említett stratégiát, mivel lehetővé teszi számukra, hogy sikeresek legyenek, anélkül, hogy olyan weboldalakra mutató linkeket küldnének, amelyek spamre fognak kerülni. Mindössze annyit kell tennünk, hogy egy üzenetet kapunk.

Jonathan Zittrain, az Oxfordi Egyetem professzora és Laura Frieder, a Purdue Egyetem professzora által végzett kutatás kimutatta, hogy a spammerek fellendülésének oka az, hogy ezek a rendszerek működnek! Ha minden megy a terv szerint, körülbelül 5 százalékos megtérülést hoznak, míg azok, akik sikeresen megvásárolták a készletüket, elveszítik befektetéseik közel 7 százalékát.

A jó hír az, hogy egyszerű, mégis hatékony módszert használhat a spammerek megszabadítására. Először is törölni kell a levélszemetet. Nem számít, mennyire kedves és csábító az ajánlat, ellenállni és nem vásárolni az állományt. Mert az emberek többsége csak azért vásárol meg, mert nem értik, hogy ez spam. És ne felejtsük el, hogy a gyors pénzverés megpróbálása trükköket tehet Source .

December 7, 2017