Back to Question Center
0

Hogyan javíthatom az Amazon terméklistámat a Word kereséssel?

1 answers:

Az Amazon és a Word keresés terméklistája valószínűleg versenyképességének két fő területe. Úgy értem, hogy a neved címének, a termékleírásnak és a gólcsoportnak az a minősége, hogy az ajánlatod - mindannyian forognak a megfelelő kulcsszavak körül és azok megfelelő használatáért. Tehát az Amazon-on versenytársakkal élhetsz, ha a szó keresés a megfelelő módon kezeli. És megmutatom neked néhány nagyon jó lehetőséget az e-kereskedelmi orientált kulcsszavak kutatásának és a termékinformáció-optimalizálásnak.

De mielőtt elkezdenénk, ajánlom a kettős ellenőrzést, hogy elkerülje legalább a következőket:

  • és a golyópontok nem gazdagok a kulcsszavakkal és a hosszútágú kulcsszóval.
  • Minden említett szakasz túlságosan telítettnek tűnik a kulcsszavakkal, így mindent elárasztanak.
  • Nem elegendő számú kép vagy rossz minőségű vizuális tartalom (vegye figyelembe, hogy termékenként csak egy vagy két képen soha többé nem juthat el - nézzünk szembe vele).
  • Hiányzó kritikus információk a termékleírás vagy a golyópontok mezőben.

Miután megbizonyosodott róla, hogy minden a helyén van a saját terméklistáival, itt az ideje, hogy találsz néhány ígéretes lehetőséget az Amazon-on a szó keresésen. Így nagy képet kell kapnia a legközelebbi versenytársak által használt fő cél kulcsszavakról. Másrészről azonban meg kell érteni az Amazon szó keresésének valódi trendjét, hogy a legtöbbet hozza ki az élő vásárlók által használt hosszú távú kérésekből. Itt van, amikor az adott kulcsszó szoftvereszközök jönnek létre! A különböző lehetőségek sokrétűségének köszönhetően a következő két online segítőt ajánlhatom a jól bevált hatékonysággal.

  • A Merchant Words egy nagyszerű eszköz az Amazon szó kereséshez. Segíthet a termékek oldalainak fejlesztésében, hogy azok megfeleljenek az igazi vásárlói igényeknek. Végül - a releváns keresés tetején jelenik meg. Próbálja meg a Kereskedőszavakat, hogy pontosan megértse, milyen feltételekkel rendelkezik a legmagasabb keresési mennyiségek az alkalmazkodáshoz. Ne feledje, hogy ez az opció kifejezetten az e-kereskedelmi platformokra és a drop-shipping üzletre van kialakítva. A legerősebb oldalak közül az eszköz a leggyakrabban használt kulcsszavakat nem csak az Amazon-on gyűjtik, hanem más helyekről, például a Jet-et és a Walmart-ot.
  • A köre minden kedves kereskedő jó barátja lehet az Amazon-on. Mi több, ez a kulcsszó és termékkutató eszköz megmutatja a végső teljesítményét, amikor olyan értékes versenyelőnyre van szüksége. Egyszerűen elmondható, hogy a Scope segít felismerni a legjobban teljesítő kulcsszavakat és keresési kifejezéseket az Amazon vezető rangsoroló vendégei számára. Ugyanakkor ez az eszköz potenciálisan teljesítő kulcsszavakat jelenít meg, amelyek ésszerű javaslatokat adnak a népszerű kulcsszavakra, valószínűleg érdemes a pontos figyelmet az idő múlásával értékelni. A Scope egy egyedülálló beépített funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a PPC kampányok optimalizálását, így maximális teljesítményük mellett futnak. Tehát ne habozzon megpróbálni, és nézze meg, milyen fülkék várnak csak tökéletesen optimalizált terméklistájára Source . Sok szerencsét!
December 7, 2017