Back to Question Center
0

Hogyan javíthatom az Amazon terméklistámat a Word kereséssel?

1 answers:

Az Amazon és a Word keresés terméklistája valószínűleg versenyképességének két fő területe. Úgy értem, hogy a neved címének, a termékleírásnak és a gólcsoportnak az a minősége, hogy az ajánlatod - mindannyian forognak a megfelelő kulcsszavak körül és azok megfelelő használatáért. Tehát az Amazon-on versenytársakkal élhetsz, ha a szó keresés a megfelelő módon kezeli. És megmutatom neked néhány nagyon jó lehetőséget az e-kereskedelmi orientált kulcsszavak kutatásának és a termékinformáció-optimalizálásnak.

De mielőtt elkezdenénk, ajánlom a kettős ellenőrzést, hogy elkerülje legalább a következőket:

  • és a golyópontok nem gazdagok a kulcsszavakkal és a hosszútágú kulcsszóval.
  • Minden említett szakasz túlságosan telítettnek tűnik a kulcsszavakkal, így mindent elárasztanak.
  • Nem elegendő számú kép vagy rossz minőségű vizuális tartalom (vegye figyelembe, hogy termékenként csak egy vagy két képen soha többé nem juthat el - nézzünk szembe vele).
  • Hiányzó kritikus információk a termékleírás vagy a golyópontok mezőben.

Miután megbizonyosodott róla, hogy minden a helyén van a saját terméklistáival, itt az ideje, hogy találsz néhány ígéretes lehetőséget az Amazon-on a szó keresésen. Így nagy képet kell kapnia a legközelebbi versenytársak által használt fő cél kulcsszavakról. Másrészről azonban meg kell érteni az Amazon szó keresésének valódi trendjét, hogy a legtöbbet hozza ki az élő vásárlók által használt hosszú távú kérésekből. Itt van, amikor az adott kulcsszó szoftvereszközök jönnek létre! A különböző lehetőségek sokrétűségének köszönhetően a következő két online segítőt ajánlhatom a jól bevált hatékonysággal.

  • A Merchant Words egy nagyszerű eszköz az Amazon szó kereséshez. Segíthet a termékek oldalainak fejlesztésében, hogy azok megfeleljenek az igazi vásárlói igényeknek. Végül - a releváns keresés tetején jelenik meg. Próbálja meg a Kereskedőszavakat, hogy pontosan megértse, milyen feltételekkel rendelkezik a legmagasabb keresési mennyiségek az alkalmazkodáshoz. Ne feledje, hogy ez az opció kifejezetten az e-kereskedelmi platformokra és a drop-shipping üzletre van kialakítva. A legerősebb oldalak közül az eszköz a leggyakrabban használt kulcsszavakat nem csak az Amazon-on gyűjtik, hanem más helyekről, például a Jet-et és a Walmart-ot.
  • A köre minden kedves kereskedő jó barátja lehet az Amazon-on. Mi több, ez a kulcsszó és termékkutató eszköz megmutatja a végső teljesítményét, amikor olyan értékes versenyelőnyre van szüksége. Egyszerűen elmondható, hogy a Scope segít felismerni a legjobban teljesítő kulcsszavakat és keresési kifejezéseket az Amazon vezető rangsoroló vendégei számára. Ugyanakkor ez az eszköz potenciálisan teljesítő kulcsszavakat jelenít meg, amelyek ésszerű javaslatokat adnak a népszerű kulcsszavakra, valószínűleg érdemes a pontos figyelmet az idő múlásával értékelni. A Scope egy egyedülálló beépített funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a PPC kampányok optimalizálását, így maximális teljesítményük mellett futnak. Tehát ne habozzon megpróbálni, és nézze meg, milyen fülkék várnak csak tökéletesen optimalizált terméklistájára. Sok szerencsét!
December 7, 2017
Hogyan javíthatom az Amazon terméklistámat a Word kereséssel?
Reply