Back to Question Center
0

Semalt Szakértő elmagyarázza, hogyan kell egy gyönyörű levest ragadni

1 answers:

Számos olyan adat létezik, amely általában a egy HTML. Egy számítógéphez egy weboldal csak szimbólumok, szöveges karakterek és fehér helyek keveréke. Az a tény, hogy megyünk, hogy eljussunk egy weboldalhoz, csak olyan tartalmat tartalmaz, amely érthetővé válik számunkra. A számítógép ezeket az elemeket HTML tagként határozza meg. Az a tényező, amely megkülönbözteti a nyers kódot az általunk látott adatoktól, a szoftver, ebben az esetben a böngészőink. Más weboldalak, például a kaparók használhatják ezt a koncepciót a webhely tartalmának megragadására és mentésére későbbi felhasználásra.

Nyilvánvalóan, ha megnyit egy HTML-dokumentumot vagy egy forrásfájlt egy adott weboldalhoz, akkor az adott weboldalon megjelenő tartalom letölthető. Ez az információ lapos tájon, sok kóddal együtt. Az egész folyamat nem strukturált módon foglalkozik a tartalomkal. Lehetőség van azonban arra, hogy ezeket az információkat strukturált módon lehessen szervezni, és hasznos alkatrészeket töltsön le az egész kódból.

A legtöbb esetben a kaparók nem végeznek aktivitást HTML string elérése érdekében. Általában van egy végső előny, amelyet mindenki megpróbál elérni. Például azoknak, akik bizonyos internetes marketing tevékenységeket végeznek, esetleg tartalmazniuk kell az egyedi karakterláncokat, például a f parancsot, hogy megkapják az információkat egy weboldalról. Ha ezt a feladatot több oldalra szeretné befejezni, szükség lehet segítségre, és nem csak az emberi képességekre. A weboldalra szakadók ezek a botok, amelyek több mint egymillió oldalt képesek lekötni egy órát. Az egész folyamat egy egyszerű, program-gondolkodású megközelítést igényel. Bizonyos programozási nyelvek, például a Python, a felhasználók kódolhatnak olyan keresőrobotokat, amelyek feltörhetik a webhely adatait és elhelyezhetik egy adott helyen.

A selejtezés bizonyos webhelyek számára kockázatos eljárás lehet. Számos aggodalom merül fel a kaparás jogszerűségét illetően. Először is, egyesek személyes adatait privátnak és bizalmasnak tekintik. Ez a jelenség azt jelenti, hogy a szerzői jogi problémák, valamint a kivételes tartalom szivárgása a selejtezés esetén is előfordulhat. Bizonyos esetekben az emberek egy teljes webhelyet töltenek le az offline használatra. Például a közelmúltban volt egy Craigslist eset egy 3Taps nevű webhely számára. Ez a webhely lekicsinyelte a weboldal tartalmát, és újra közzétette a lakások listáját a minősített szakaszokba. Később letelepítették a 3Taps-ot, amelyek $ 1,000,000-t fizetnek a korábbi helyükre.

A BS egy eszköz (Python Language), például modul vagy csomag. Használhatja a Gyönyörű levest, hogy egy internetes oldalt rajzoljon az internetes adatlapokból. Lehetőség van egy webhely lekicsinyítésére és az adatok strukturált formában történő megszerzésére, amely megfelel a kimenetnek. URL-t elemezhet, majd beállíthat egy meghatározott mintát export formátumunkkal együtt. A BS-ben számos formátumban exportálhat, például az XML-t. Az induláshoz telepítenie kell a BS egy tisztességes verzióját, és el kell kezdeni néhány Python alapot. A tudás programozása elengedhetetlen itt Source .

December 7, 2017