Back to Question Center
0

Erőteljes weboldal-kivonási programok az Ön vállalkozása számára a Semalt szerint

1 answers:

Akár üzleti, kutatási vagy munkaadatokat kell használnia, nincs semmi rosszabb, mint várni az oldalak betöltésére Netscape Navigator vagy Internet Explorer. Az interneten történő szörfözés során felmerülhet a lassú kapcsolat problémája, és elveszítheti a szükséges adatok nagy részét. Ha több ezer oldalt tartalmazó nehéz webhelyet vagy blogot nézel meg, akkor többször rákattintasz az egérre, hogy ezek az oldalak megfelelően megnyithatók legyenek. Szerencsére a speciális webes pásztázó programok megkönnyítik a kedvenc webhelyek problémamentes betöltését. A webes kivonó valójában egy olyan program, amely segít a kutatóknak, az újságíróknak, a diákoknak, az üzletembereknek és a marketingszakembereknek, hogy kényelmesen kivonják az adatokat és különböző weboldalakat nézzenek nagy sebességgel. A legmegbízhatóbb eszközök közül néhányat itt ismertetettek.

1. SurfOffline:

A SurfOffline az egyik legjobb és leghíresebb internetes pultoló az interneten. Ezzel az eszközzel eldöntheti, hogy hány elemet szeretne letölteni, és nincs korlátozva a kivonandó oldalak száma. Továbbá nem kell FTP-vel a webhelyén az adatok letöltéséhez. Ez az eszköz kompatibilis a Windows, Vista, XP és más hasonló operációs rendszerekkel.

2. Weboldal eXtractor:

Ez az egyik legmenőbb és széles körben ismert webes extrakciós programok. A Website eXtractor jó mind a programozók, mind a nem programozók számára, és egyszerűvé és gyorsabban teszi online kutatásait. A teljes webhelyet vagy részeit letöltheti ezzel a hatékony eszközzel..A felhasználóbarát felületről és a vezérlőpanelről ismert, amely segít az adatok jobb felépítésében és szervezésében. A Website eXtractor kompatibilis az összes Windows verzióval és iPhone eszközzel.

3. SiteSucker:

Sitesucker elsősorban olyan Mac program, amely segít letölteni a webhelyet, és változásokat hoz az internetkapcsolatodban. Könnyedén másolhatja a kívánt oldalakat, képeket, stíluslapokat és PDF-fájlokat a merevlemezére az offline alkalmazásokhoz. Csak be kell írnia az URL-t a SiteSucker felületen, és automatikusan letölteni fogja a kívánt adatokat. Ez a program Mac OS X 10.11-et igényel, és letölthető a SiteSucker webhelyéről.

4. Grab-a-Site:

A Grab-a-Site az egyik legerősebb és átfogó web extrakciós eszköz . Mind offline, mind online működik, és többször készít másolatokat egy webhelyről, valamint támogató fájljait, például grafikáit, oldalát, hangfájljait és videóit. Ez az eszköz egyidejűleg megragadhatja a különböző helyekről származó fájlokat, így sok időt és energiát takaríthat meg. Ez kompatibilis az ASP, a PHP, a Cold Fusion és a JR nyelvekkel, és ezek a statikus HTML formátumba alakíthatók. Ez az ingyenes program Windows 7, Vista, XP, Windows Me és Win98 rendszereken működik.

5. Webmester 5:

A kék mókus legújabb böngészőjét WebWhacker 5-nek nevezik. A teljes webhelyet a merevlemezére másolhatja az offline felhasználók számára, oktatói és diákok számára. Könnyen beállítható és rendszeresen felügyeli adatai minőségét, szervezi és frissíti az Ön igényeinek megfelelően. Ezenkívül a WebWhacker duplikálhatja webhelyének könyvtárszerkezeteit, és kompatibilis a Vista, XP és Windows 7 rendszerekkel Source .

December 7, 2017