Back to Question Center
0

Hogyan válhat az egyik legnépszerűbb kereső az Amazon?

1 answers:

Valószínűleg nincs vita arról, hogyan válhat az egyik legnépszerűbb kereső az Amazon-ban, az az automatizálás néven ismert legfontosabb része, az e-kereskedelmi sikere nélkül. Az alábbiakban gyorsan megpróbálom három nagymértékű automatizálási módot végigjárni az Amazon-on - a termék kulcsszó-kutatással és termékátárazással, amire szüksége van ahhoz, hogy az Amazon legnépszerűbb keresőszolgáltatók között szerepeljen. Kulcsszó kutatás

A helyes kulcsszavakra és azok megtalálására vonatkozó kérdés valószínűleg a legelterjedtebb probléma az új Amazon eladók számára, különösen azok számára, akik a közelmúltban átkerült az eredeti Google-kereséshez. Figyelembe véve, hogy nincs az alapértelmezett kulcsszó-kutatóeszköz az Amazon-nál, a rövid válasz az, hogy manuálisan végezheti el a következő pontokkal:

  • Használja a Google Kulcsszótervezőt a népszerű gyökérs kulcsszó azonosításához.
  • Tegye fel ezt a kulcsszót az Amazon keresőmezőjébe.
  • Lásd a keresési javaslatokat, hogy fogadjon egy nagy képet az Ön egyéni helyzetéről.

Ahogy talán már kitaláltad, kézzel csinálnád ezt egy nagyon hatalmas feladatot, még egy kulcsszóra vagy hosszú távú kifejezésre is, amelyet az Amazon legnépszerűbb keresőjei használnak. Tehát, mit lehet tenni ezzel? Figyelembe véve az automatizálást, javasolhatom, hogy az alábbi kulcsszó-kutatóeszközök egyikét használhassa az utóbbi időben, hogy sikeres eladógá váljon:

  • A KTD Amazon Keyword Tool segíthet még hosszútávú kulcsszó-keresési javaslatokkal is. Egyszerűen úgy működik, hogy automatikusan feltérképezi az Amazon keresőmezőjében feltett lekérdezéseket az összes keresett és keresett kulcsszavakra vonatkozóan.
  • Merchant Kulcsszavak - egy másik prémium alternatíva, amellyel segíthet az Amazon kutatói kutatásban. Az a tény, hogy ez az eszköz nemcsak az Amazon részéről húzza az összes adatot, hanem olyan rendszert használ, amely a főbb keresőmotorokból (például a Google, valamint a Yahoo és a Bing) is adatokat húz. Így a Merchant Keywords az algoritmust használja arra, hogy összekapcsolja az egyező keresési lekérdezéseket az Amazon-on, és megadja a legvalószínűbb forgalmi becsléseket.

    Úgy gondolom, hogy mindazok, akik sikeresen megnyerték a Vásárlási dobozt az Amazon-on legalább párszor, már elkezdtek futni ez a probléma. Úgy értem, hogy bármelyik közeli versenyző mindig pontosan ugyanazt a taktikát használhatja, mint a listáit, és az Amazon Buy Box legkeresettebb keresőjeinél is láthatja - éppúgy, mint egy kis összeget, hogy rangsoroljon előtted. És itt van, amikor a termék átárazási eszközei jönnek létre. Én személy szerint ajánlom a Repricer Express próbálkozását még mielőtt. Ez az eszköz nagyon egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, amely jelenleg a piacon elérhető leginkább reagáló és nagy volumenű repricerek közé tartozik. Hogyan működik? Egyszerűen írja le, hogy ez az eszköz MUST-has, ha több terméklistát vagy túl sok terméket kínál eladásra az Amazon-on. Valójában nincs más módja annak, hogy az Amazon-on egy igazi vágóversenyen maradhasson, anélkül, hogy jól teljesítené az átárazódási szoftvereket. Mi több - ez a megoldás mindig is a legjobb javaslataim közé tartozott, főként azért, mert lapos havi díja van, anélkül, hogy bosszantó díjakat jutalmaztak volna Source .

December 7, 2017