Back to Question Center
0

Melyek a legfontosabb jellemzői a SEO az Amazon, hogy ismert minden eladó?

1 answers:

Íme néhány alapvető tipp és taktika a SEO az Amazon számára, hogy elválaszthatatlan része a tökéletesen kovácsolt terméklisták. Használhatja őket, hogy javítsa jelenlegi rangsorát ezen a világ legnépszerűbb online piacon. De mielőtt elkezdenénk, nézzünk szembe - általánosságban elmondható, hogy az Amazon for Amazon egyes esetekben nagyon hasonlít a hagyományos keresőoptimalizálás legáltalánosabb módjaira. Ugyanakkor azonban vannak olyan sajátosságok is, amelyek éppen ellenkezőek lehetnek az e-kereskedelmi vállalkozások és a drop-shipping webes boltokban. Olvassa el az olvasást, hogy megértse, milyen módon kap minden egyes termék egy bizonyos keresési pozíciót az Amazon-on, és hogyan lehet a legjobban kihozni a konverziókból, valamint a relevancia legfontosabb tényezőit és a legjobb megközelítést a termékeinek raktáron tartására - és a többi dolog, amit tudnia kell, hogy leszállt az egyik oldalon a SERPs.

A SEO alapjai az Amazon fedetlen

Tier One: Az Amazon's SERPs megértése

a következő összetevőkön:

  • Lista nézet (15 termék eredmény, amely általában minden osztályra kiterjed).
  • Galéria nézet (24 oldalanként megjelenik minden egyes találat a kategória-specifikus vagy az osztályhoz kapcsolódó keresési kérelem alapján).
  • Szűrőmezők (az eredetileg keresett termékkérelem részhalmazai, általában az oldalsáv bal oldalán).
  • Szponzorált hirdetések (a SERP-k alján találhatók, a PPC optimalizált és gazdag a fő célcikkekkel - ugyanúgy, mint az eredeti keresési eredmények között megtalálható Google AdWords).

Második szint: Az Amazon keresési lekérdezésének megértése

A következő, hogy megkapja a teljes képet a SEO az Amazon, akkor figyelembe kell vennie a fő keresési lekérdezés tulajdonságait ez a platform fogadás..Emellett mivel már ismeri a Google által használt lekérdezés-specifikus URL-ek előállításának folyamatát, az alábbi paramétereknek szinte teljesen magától értetődőnek kell lenniük:

  • A mezők kulcsszavai a a keresők által betöltött és az Amazon által a végső URL-ekbe helyezett kulcsszavak a kapcsolódó eredményekkel.
  • A csomópont a második fontos lekérdezési paraméter, amely valójában egy bizonyos Amazon-kategória azonosítója (máskülönben az adott termékkategóriához kapcsolódó numerikus szám).
  • A Field-BrandTextBin a márkaszelet, amely nagyon hasznos lehet a viszonteladók számára, különösen akkor, ha ugyanazon márkájú különböző termékeket mérik.

Harmadik csoport: Teljesítmény és relevanciaalapú tényezők

Az Amazon összes rangsorolási tényezője két fő kategóriára bontható: teljesítményalapú tényezők (rangsorolja az Amazon-t az ott rangsorolt ​​termékek potenciális monetáris értékén alapulva), és a relevanciaalapú tényezőket (a termék relevanciájának minősége a felhasználói keresési kérelem alapján értékelve). 1. A teljesítmény fő tényezői főként a termékválasztási potenciálhoz kapcsolódnak, amelyek közvetlenül a sikeres vételi ügyletekkel (a mértékegység, a doboz százalékát, a vizuális optimalizálást, a forgalmi mutatókat, valamint a termékárakat is). 2. A relevancia legfontosabb tényezői lefedik a keresési lekérdezés relevanciájának főbb szempontjait, és ezek sokkal könnyebbek az optimalizáláshoz (termékinformációs cím és leírás a leíráshoz kapcsolódó hosszútávú kulcsszó, valamint a termék márkája, leírása, mérete vagy méretei, mennyisége és golyópontjai - minden szakasz, amely a legfontosabb releváns kulcsszavakkal rendelkezik) Source .

December 7, 2017