Back to Question Center
0

Mi az eladó választása az Amazon termékkereső szoftvereszközökhöz?

1 answers:

Az interneten megtalálható számos Amazon termékkereső szoftver, árképzés, optimalizálás és készletkezelő eszköz. Néhány közülük nyílt hozzáférésű, a többiek havi / éves előfizetéssel vagy valós idejű használati díjakkal rendelkeznek. De az a lényeg, hogy az optimális eszközök és az Amazon termékkereső szoftverek oroszlánrésze megvan az alapvető hozzáférési verzióktól, amelyek még mindig ingyen használhatók és megtartják az összes szükséges funkciót - alojamientos web panama. Természetesen, ha teljes zsíros képet szeretne kapni, általában fizetnie kell valamilyen készpénzt, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek a fejlesztők csak mohó szivacsok. És végül eljutunk a pontig - az alábbiakban megmutatom Önnek a profi választásomnak az Amazon termékkereső szoftverét. Ne feledje, csak megosztom korábbi tapasztalataim közül néhányat - és nincs hely hirdetésekre. Csak egy egyedülállóan bevált analitikus platform, amelyet keményen teszteltem és tapasztalt a saját hátámon - ez minden.

Az én pro választás valami nagyobb, mint az Amazon termékkereső szoftver

Az Ön megfontolásra, köszönjük Sellics analytics platform pro eladó kereskedők és még a legnagyobb multinacionális kiskereskedelmi márkák az Amazonon. Nagyon kedveltem a Sellics-ot, mert ez az all-in-one megoldás, amely mindent megtesz ahhoz, hogy egy tisztán sikeres drop-shipping üzletet indítson az Amazón - egyetlen erőteljes platformra integrálva. Próbáltam, mint az első Amazon termékkereső szoftverem, de úgy tűnt, hogy valódi arzenál, számos különböző kis segítséggel. És mindenképpen megkönnyítik a dolgokat - nevezetesen az Amazon ranglisták és a terméklisták optimalizálása, a készletek és a termék felülvizsgálatának irányítása, az árellenőrzés és a legjobban teljesítő réspiaci versenytársak nyomon követése érdekében, a legerősebb oldalakkal a követéshez és a leggyengébb pontokhoz, minden költség.

És itt van, amikor megállom a divatos megjelenésemet, hogy végül megmutassam néhány főbb jellemzőjét, röviden:

  • Értékesítés és nyereség - ellenőrizze az aktuális jövedelemtermelő teljesítményét az eladó központi számlájának összekapcsolásával. Tekintse meg értékesítési adatai, költségeit, megjelenítéseket és konverziós arányokat - minden termékre és bármikor.

  • Bevételi irányítópult - teljesen automatizált és hasznos valós idejű adatáramlás, például az Amazon díjak, PPC és promóciók a költségek, a termék leszállása stb. Az értékes betekintés minden egyes darabja zökkenőmentesen integrálódott az eladó központi szereplőjébe, hogy mindig kéznél legyen.
  • Rangsor optimalizálás és versenytárs pálya - egyszerűen és nyugodtan dolgozhat a kulcsszavak és a termékinformációk optimalizálásán. Növelje eladásait, nyomon követheti és összehasonlíthassa bármely mutatót a legmagasabb szintű piaci ellenfeleivel szemben. Különböző stratégiák tesztelése sima kemény A / B tesztekkel.
  • Termékkutatás és készletfelügyelet - ismerje meg a pontos időkereteket minden következő rendelésnél, hogy sikerre tudjon menni az Amazonon, és soha ne fogyasztható. És ha készen állsz a bővítésre, derítse ki, mi a leginkább nyereséges ebben a pillanatban, és kizárólagos hozzáférést biztosít minden becsült nyerő kritériumhoz - mindezt csak néhány kattintással.

December 7, 2017