Back to Question Center
0

Mi az eladó választása az Amazon termékkereső szoftvereszközökhöz?

1 answers:

Az interneten megtalálható számos Amazon termékkereső szoftver, árképzés, optimalizálás és készletkezelő eszköz. Néhány közülük nyílt hozzáférésű, a többiek havi / éves előfizetéssel vagy valós idejű használati díjakkal rendelkeznek. De az a lényeg, hogy az optimális eszközök és az Amazon termékkereső szoftverek oroszlánrésze megvan az alapvető hozzáférési verzióktól, amelyek még mindig ingyen használhatók és megtartják az összes szükséges funkciót. Természetesen, ha teljes zsíros képet szeretne kapni, általában fizetnie kell valamilyen készpénzt, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek a fejlesztők csak mohó szivacsok. És végül eljutunk a pontig - az alábbiakban megmutatom Önnek a profi választásomnak az Amazon termékkereső szoftverét. Ne feledje, csak megosztom korábbi tapasztalataim közül néhányat - és nincs hely hirdetésekre. Csak egy egyedülállóan bevált analitikus platform, amelyet keményen teszteltem és tapasztalt a saját hátámon - ez minden.

Az én pro választás valami nagyobb, mint az Amazon termékkereső szoftver

Az Ön megfontolásra, köszönjük Sellics analytics platform pro eladó kereskedők és még a legnagyobb multinacionális kiskereskedelmi márkák az Amazonon. Nagyon kedveltem a Sellics-ot, mert ez az all-in-one megoldás, amely mindent megtesz ahhoz, hogy egy tisztán sikeres drop-shipping üzletet indítson az Amazón - egyetlen erőteljes platformra integrálva. Próbáltam, mint az első Amazon termékkereső szoftverem, de úgy tűnt, hogy valódi arzenál, számos különböző kis segítséggel. És mindenképpen megkönnyítik a dolgokat - nevezetesen az Amazon ranglisták és a terméklisták optimalizálása, a készletek és a termék felülvizsgálatának irányítása, az árellenőrzés és a legjobban teljesítő réspiaci versenytársak nyomon követése érdekében, a legerősebb oldalakkal a követéshez és a leggyengébb pontokhoz, minden költség.

És itt van, amikor megállom a divatos megjelenésemet, hogy végül megmutassam néhány főbb jellemzőjét, röviden:

  • Értékesítés és nyereség - ellenőrizze az aktuális jövedelemtermelő teljesítményét az eladó központi számlájának összekapcsolásával. Tekintse meg értékesítési adatai, költségeit, megjelenítéseket és konverziós arányokat - minden termékre és bármikor.

  • Bevételi irányítópult - teljesen automatizált és hasznos valós idejű adatáramlás, például az Amazon díjak, PPC és promóciók a költségek, a termék leszállása stb. Az értékes betekintés minden egyes darabja zökkenőmentesen integrálódott az eladó központi szereplőjébe, hogy mindig kéznél legyen.
  • Rangsor optimalizálás és versenytárs pálya - egyszerűen és nyugodtan dolgozhat a kulcsszavak és a termékinformációk optimalizálásán. Növelje eladásait, nyomon követheti és összehasonlíthassa bármely mutatót a legmagasabb szintű piaci ellenfeleivel szemben. Különböző stratégiák tesztelése sima kemény A / B tesztekkel.
  • Termékkutatás és készletfelügyelet - ismerje meg a pontos időkereteket minden következő rendelésnél, hogy sikerre tudjon menni az Amazonon, és soha ne fogyasztható. És ha készen állsz a bővítésre, derítse ki, mi a leginkább nyereséges ebben a pillanatban, és kizárólagos hozzáférést biztosít minden becsült nyerő kritériumhoz - mindezt csak néhány kattintással Source .

December 7, 2017