Back to Question Center
0

Semalt Expert: Mi a weblap kaparása?

1 answers:

A weboldal lehúzó szolgáltatásait különböző webes adatok weboldalakat, és magában foglalja a kibontott adatok minden adatbázisba történő mentését a keresés, rendezés és szűrés megkönnyítése érdekében. Ez a weboldal szolgáltatás igénybe veheti az összes szükséges adatot a forrás weboldalak összes weboldaláról. A szolgáltatás magában foglalja az adatok adatbázisba, táblázathoz vagy bármilyen más formátumba történő mentését is.

Bármi legyen is a célod, ez az adatrögzítő szolgáltatás képes kezelni. Szeretné figyelemmel kísérni a versenytársak árait? Szeretne összehasonlítani az ügyleteket vagy másolni a termékinformációkat? A weblapra kaparás szolgáltatás mindössze annyit jelent, amire szüksége van. Csak meg kell adnia a helyet és a szükséges elemet. Az adatokat nem csak az Ön számára fogják kivonni, hanem a kívánt formátumba is konvertálják.

Kisméretű ábrák kinyerése

Ez a szolgáltatás bizonyos termékekhez mellékelt kis számok húzására vagy kiszűrésére használható. Például sok állomány van, és áraik és áraik rendszeresen változhatnak. Ha néhány készleted van, vagy érdekel, és szeretné nyomon követni árait és árajánlatait, akkor szüksége lehet erre a szolgáltatásra. Amint a számok a forrásoldalon változnak, a webhelyen is bekapcsolódnak. Ez megóvja a fájdalmat az eredeti hosszú listán keresztül.

Sokan általában megfigyelik a különböző vállalatoktól származó jelzálogkamatokat..A kihívás az, hogy gyakran ellenőrzik a weboldalakat. A külön fülekre vonatkozó árak összehasonlítása nehéz lehet. A tabulátor fülre kattintva kell kattintani. De ez könnyebb a webes kaparás szolgáltatásokkal. Mindent egy rendszeresen frissített oldalon lehet. A jelzálogkamatok nyomon követése sokkal egyszerűbb egy oldalon. A webes kaparás szolgáltatás segít Önnek kiszűrni a különböző webhelyek árait, és az összes adatot egy oldalon tárolni az Ön számára. Ne felejtsd el, hogy az árak frissítése a forrás weboldalakon történik, így a saját példány is frissül.

Különböző termékek árának és képeinek kivonása a bevásárló weboldalon

Például az emberek rendszeresen vásárolnak élelmiszert. Ezzel a szolgáltatással összehasonlíthatjuk a különböző webhelyekből származó élelmiszerek árait. És mindig kapsz naprakész információkat. Szóval, ha el akarsz menni élelmiszerekhez, akkor csak a fájlt tekintheti meg, és a legjobb ajánlatokat vegye figyelembe a boltban. Ön eldöntheti, hogy megvásárolja a káposztát az A-boltból és a zöldbabot a B-boltból stb.

Képek készítése állományfotózásról, kiállítóktól vagy esküvői weboldalakról

Ezt a szolgáltatást is felhasználhatja lekerekítve a különböző weboldalakról származó képeket, amelyek számos képet töltenek meg. Néhány ilyen helyszín: stock-képek, esküvői helyszínek és kiállítók, csak néhányat említsünk.

A meglévő alkalmazásba történő integrálás könnyű

Az ezzel a szolgáltatással kibontott adatok könnyen integrálhatók bármely alkalmazásba. Az adatok integrálhatók egy táblázatkezelőbe, dokumentumba, CSV-be vagy más egyedi alkalmazásba. A szolgáltatást is használhatja a rendkívül biztonságos webhelyekről, amelyek blokkolják a nem tagokat.

Bármi legyen is szüksége a szolgáltatásra, csak keresse meg a céget a weboldal lehúzási feladatának költségére és várható érkezési idejére Source .

December 7, 2017