Back to Question Center
0

Semalt: A NeoDownloader elképesztő tulajdonságai - Kiváló minőségű képlehúzó

1 answers:

A NeoDownloader egy gyors, kényelmes és egyszerű megoldás a paraméterek meghatározásához. egy webhelyet és ömlesztett fájlok letöltését bármely webhelyről vagy blogról. Ez az eszköz segítséget nyújt számunkra több ezer fotó, kép, kiváló minőségű videók, háttérképek, mp3 fájlok vagy bármely más fájl automatikus letöltéséhez és megtekintéséhez.

Meg kell adnia az URL-t vagy linket, és ki kell választania, hogy mit szeretne. A NeoDownloader segítségével különböző internetes oldalakról adatokat tölthet le képekkel és videókkal, és egyszerűvé teszi egyetlen vagy több képgaléria letöltését is bármilyen probléma nélkül. Ez a teljesen automatikus program akár egy egész weboldalt is letölthet a hálózattól. Mit kell tennie, hogy húzza és húzza le a linket a böngészőről a NeoDownloader úszó kosára. Így le tudod tölteni kedvenc fotóidat bármely webhelyről néhány egérkattintással.

Ez az egyik legjobb beépített képnézegető és médialejátszó az interneten. A NeoDownloader lehetővé teszi a másodpercek alatt letöltött fájlok megtekintését, és akár diavetítések formájában is megjeleníti őket.

Csodálatos módon a NeoDownloader a készenléti letöltési projektek óriási online adatbázisa, például számos háttérkép, gyönyörű modellek és hírességek, csúcsminőségű képek, népszerű fotósok és művészek képei, vicces képek és animált GIF-eket. Ez a kép lekicsinylése és a letöltési program megkönnyíti számunkra kedvenc képek, zeneszámok és audiofájlok letöltését.

NeoDownloader Jellemzők:

1. A NeoDownloader könnyen használható:

A NeoDownloader könnyen használható és felhasználóbarát felületet tartalmaz. Ezzel az eszközzel nem kell aggódnia az előugró hirdetések és bannerek miatt.

A NeoDownloader egyik legjobb és legfontosabb jellemzője, hogy letöltheti audió, videó, kép vagy bármely más fájlt másodpercek alatt ..A plusz pont az, hogy a NeoDownloader gyorsan és soha nem veszélyezteti a minőségét.

3. Töltse le az URL-tartományokat és az URL-listákat:

Ami a NeoDownloader megkülönböztető képességét jelenti, azonnal letöltheti az URL-tartományokat és az URL-listákat. Csak meg kell adnia az URL-ek számát, és hagyja, hogy a NeoDownloader elvégezze munkáját.

4. A NeoDownloader segíti a letöltést bármely webhelyről:

Még akkor is, ha a weboldal jelszóval védett, a NeoDownloader könnyedén letöltheti és mentheti kedvenc fotóit, audio- és videofájljait.

5. Haladó szűrők:

A NeoDownloader fejlett szűrési opciója letölti a szeretett adatokat, és elkerüli a nem kívánt tartalmak letöltését a merevlemezre.

6. Több csatlakozás:

A NeoDownloader legfeljebb húsz egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

7. Diavetítés képességei:

A NeoDownloader beépített képmegjelenítővel rendelkezik, és elképesztő diavetítés képességekkel rendelkezik. Ráadásul audio / video lejátszója nem programozók és szabadúszók közül választhat.

8. Támogatja a különböző archívumokat:

A NeoDownloader egyike azon kevés eszközöknek, amelyek mind a RAR, mind a Zip archívumokat támogatják. Ez azt jelenti, hogy mindkét formátumban mentheti a grafikus fájlokat vagy más típusú adatokat.

9. NeoDownloader Lite:

A NeoDownloader Lite egy ingyenes ömlesztett fájl letöltő, amely támogatja a PNG és JPG fájlokat. Ezzel az eszközzel nem kell sorszámot, regisztrációs kódot vagy kulcsgenerátort keresni az interneten Source .

December 6, 2017